نتایج قرعه کشی ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد؟ + مشاهده با کد ملی برنامه جدید صندوق بازنشستگی کشوری/ جزئیات جدید تسهیلات بازنشستگان و خرید اقساطی بازنشستگان تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟

تعطیلی شنبه، ارتباط با کشورهای مسلمان را هم افزایش می‌دهد

تعطیلی شنبه، ارتباط با کشورهای مسلمان را هم افزایش می‌دهد رئیس کمیسیون صنعت اتاق ایران، با دفاع از تعطیلی شنبه، می‌گوید: تعطیلی پنجشنبه در ایران باعث می‌شود ارتباط ما نه تنها با کشورهای غیرمسلمان بلکه با کشورهای مسلمان و منطقه نیز از چهار روز به سه روز کاهش یابد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۰ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 19
کد خبر: ۲۴۱۴۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس کمیسیون صنعت اتاق ایران، گفت: مدت‌هاست که نابسامانی در زمینه تعطیلات پایان هفته برای کسب‌وکارها مشکل‌ساز شده بود و تصمیم‌گیری برای سازمان‌دهی این تعطیلات اقدام بسیار درستی است.

 

علیرضا کلاهی صمدی  ادامه داد: در حال حاضر برخی از کسب‌وکارها، پنجشنبه را تعطیل و برخی نیمه تعطیل هستند. همچنین برخی شعب سازمان‌های خارجی و یا دفاتر شرکت‌های بین‌المللی نیز جمعه و شنبه را تعطیل هستند. این عدم هماهنگی نیازمند ایجاد یک وحدت رویه با محوریت هماهنگی بیشتر با نظام بین‌المللی است.

 

او درباره برخی مخالفت‌ها با مصوبه مجلس برای تعطیلی شنبه، بیان کرد: اینکه در تصمیمات و اقداماتمان به ایجاد هماهنگی بیشتر میان سازمان و نهادهای داخل ایران و خارج از آن، بی‌توجه باشیم، اشتباه محض است.

 

کلاهی صمدی گفت: اکثر کشورهای اسلامی، جمعه و شنبه یا شنبه و یکشنبه را تعطیل کرده‌اند. اینکه پنجشنبه و جمعه را تعطیل کنیم، موجب خواهد شد ارتباط ما نه تنها با کشورهای غیرمسلمان بلکه با بسیاری از کشورهای منطقه و مسلمان محدودتر شده و تعداد روزهای فعال ما برای ارتباط با آن‌ها از چهار روز به سه روز کاهش یابد.

 

او مخالفت با تعطیلی شنبه به دلیل تعطیلی این روز در دین یهودیت، را بهانه‌تراشی دانست و افزود: این استدلال درستی نیست. بسیاری از مناسک دینی ما از جمله حرمت خوردن گوشت خوک با آن‌ها مشترک است. آیا باید در این موارد هم تجدیدنظر کرد؟/ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار